На Шепетівщині з дороги злетів автомобіль, травмувалось троє людей

Автор 09 жовтня 2021, 19:29

Сьогодні, 9 жовтня, близько 13-ї години на автодорозі сполученням "Городище - Рівне - Старокостянтинів", поблизу с. Мокіївці, 37-річна шепетівчанка, керуючи автомобілем "Рено Лагуна", з’їхала в кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Про це повідомило Шепетівське районне управління поліції.

Негайно на місце події було направлено чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини з Шепетівки. Прибувши  до місця виклику, з’ясувалося, що громадянам допомогли вибратися із машини свідки аварії. Тож не гаючи часу, надзвичайники надали першу домедичну допомогу постраждалим, після чого допомогли транспортувати травмованих до карети швидкої. Далі фахівці ДСНС відімкнули акумуляторну батарею від живлення, аби запобігти загорянню машини.

Водійка та двоє пасажирів авто - 15-річний син та подруга керманички - отримали численні забої і переломи. Потерпілих госпіталізували до травматологічного відділення Шепетівської багатопрофільної лікарні. Медики оцінюють їх стан, як задовільний.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції по даному факту розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 Кримінального Кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження». Встановлюються усі обставини подій, слідство триває.

Останнє редагування 11 жовтня 2021, 14:11
0
репостів
0
репостів