На околиці Шепетівки перекинулася вантажівка, яка везла дві сотні свиней

На околиці Шепетівки перекинулася вантажівка, яка везла дві сотні свиней Шепетівський вісник

На ділянці автошляху регіонального значення Р-05, що зовсім поряд із шепетівською вулицею Старокостянтинівське шосе, у вівторок, 27 липня, сталася резонансна ДТП. «Фура», якою везли дві сотні свиней у напрямку Рівного, перевернулася.

Працівник автозаправної станції «Авіас+», яка розташовується поруч, поневолі став свідком події. Він розповів кореспондентам газети Шепетівський Вісник, що коли «фура» на повороті почала «зміщуватися» праворуч, саме заправляв інший автомобіль:

 «Йшла» «фура». Рухалася з невеликою швидкістю. Але її почало «ломити», «завалювати». Почався крик. Свині стали «вилітати» на узбіччя.

На кабіні перевернутої «фури» кореспонденти побачили водія. Він сидів із перев’язаною правою рукою. Незабаром під’їхала «швидка», проте водій «фури» залишився на місці.

Цей чоловік розповів, що рухався із швидкістю не більше шестидесяти кілометрів на годину. Віз у Рівне 191 свиню, проте машина з цим вантажем на повороті стала некерованою. Її «повело» в бік і авто перекинулося.

Унаслідок цього особливо потерпів живий вантаж, який знаходився у правій секції. Деякі свині розбрелися навколо. Ще частина конала на узбіччях у передсмертній агонії.

Шепетівський вісник

Останнє редагування 27 липня 2021, 18:05

Відео

0
репостів
0
репостів