Шепетівчанин намагався вкрасти гальмовий башмак

Автор 20 квітня 2021, 15:53

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті15 частиною першою статті 185 (закінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжку), коли особа виконала усі дії, які вважала необхідними для доведення кримінального правопорушення до кінця, але кримінальне правопорушення не було закінчено з причин, які не залежали від її волі) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 4 березня 2021 року, обвинувачений, неподалік залізничного вокзалу у м. Шепетівка, таємно умисно викрав бувший у користуванні залізнодорожній гальмівний башмак вартістю 335 грн, проте свій злочинний умисел не довів до кінця з причин, що не залежали від його волі, оскільки був затриманий регулювальником швидкості руху вагонів.

Нагадуємо, санкція ч. 1 ст. 185 КК України передбачає призначення покарання у виді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

   За повідомленнямпресслужби суду

0
репостів
0
репостів