Локомотив розірвав трактор

Автор 09 вересня 2013, 21:54
До чергової частини лінійного відділу міліції на станції Шепетівка надійшло повідомлення, про те, що поблизу села Припутенка Ізяславського району на залізничному переїзді сталася дорожньо-транспортна пригода.
На місце події виїхали слідчо-оперативні групи лінійного відділу міліції на станції Шепетівка, Ізяславського РВ та Хмельницька транспортна прокуратура з нагляду за додержанням законності в транспортній сфері.

Як встановили правоохоронці вантажний потяг рухався зі сторони станції Шепетівка в напрямку Ізяслава. Не зважаючи на звукову та світлову сигналізацію, яка перебувала у справному стані та сповіщала про наближення поїзда, тракторист не зупинився. Грубо порушуючи правила дорожнього руху, рушив прямісінько під колеса локомотиву. Машиніст застосував екстрене гальмування та подав звуковий сигнал, проте відстань виявилась занадто короткою, тому зіткнення уникнути не вдалося.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 50-річний водій трактора, житель Красилівського району загинув на місці. Дану подію занесено до єдиного реєстру досудових розслідувань ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
0
репостів
0
репостів