Шепетівчанин обікрав камеру схову супермаркету «Наш Край»

Автор 03 березня 2021, 16:49

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким місцевого жителя визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у сховище) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.

На підставі ст. 75 КК України звільнено С. від відбування покарання з випробовуванням з іспитовим строком на 1 рік.  

Присуджено до стягнення з обвинуваченого на користь держави 653 грн 80 коп судових витрат за проведення експертиз. 

До набрання вироком законної сили залишено обвинуваченому запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

Згідно з вироком суду, 29 грудня 2020 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись у коридорі супермаркету «Наш Край», що розташований в м. Шепетівка, умисно, таємно, підбиравши ключ від інших комірок, відчинив та таким чином проник до комірки камери схову, звідки викрав особисті речі потерпілої, а саме: поліетиленовий пакет, у якому знаходилися продукти харчування, всього на загальну суму 286,63 грн. Одразу після цього, обвинувачений вийшов з приміщення супермаркету та розпорядився викраденим майном на власний розсуд. 

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у скоєнні інкримінованого злочину визнав повністю, щиро розкаявся. Фактичних обставин скоєння злочину, кваліфікації своїх дій та доказів вини не оспорює, згоден з кількістю та вартістю викраденого майна.    

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За повідомленням пресслужби суду

0
репостів
0
репостів