У Шепетівській виправній колонії гасили умовну пожежу

Автор 22 серпня 2020, 15:41

21 серпня в державній установі «Шепетівська виправна колонія (№98)» з метою підтримання бойової готовності та злагодженості дій особового складу відомчої пожежної охорони та 21 державної пожежно-рятувальної частини було проведено пожежно-тактичне навчання по ліквідації умовної пожежі адміністративної будівлі установи.

За легендою пожежа виникла у кабінеті для прийому громадян внаслідок короткого замикання електромережі. Виявивши загоряння бійці добровільної пожежної команди установи викликали рятувальників, та розпочали гасіння.

На місці події з’ясувалося, що в умовно палаючій будівлі є потерпілий, тож не зволікаючи ланки газодимозахисників знайшли, та винесли на свіже повітря чоловіка, після чого оперативно приборкали умовну пожежу.

Підсумовуючи захід, надзвичайники наголосили на певних помилках, допущених працівниками закладу, переконались у надійності первинних засобів пожежогасіння, індивідуального захисту органів дихання. Тож подібні навчання фахівці ДСНС і надалі практикуватимуть, адже це надійний спосіб убезпечити життя громадян від небезпек.

0
репостів
0
репостів