У Шепетівці двох неповнолітніх будуть судити за розбій

Автор 30 липня 2020, 16:34

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителів м. Шепетівка та Шепетівського району, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого частиною другою статті 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 23.06.2020 року неповнолітні Д. та П. в м. Шепетівка вчинили напад на потерпілого А. із застосуванням насильства, яке є небезпечним для життя та здоров’я, при цьому обвинувачений Д. витягнув з кишені останнього мобільний телефон, чим завдав матеріальної шкоди потерпілому на загальну суму 3063,34 грн.

Нагадуємо, що санкція частини другої статті 187 КК України передбачає призначення покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів