Вкрав товар і вибіг з магазину: шепетівчанина судитимуть за грабіж

Автор 05 травня 2020, 09:51
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 13.04.2020, обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зайшов у приміщення магазину «Вино&Тютюн» в м. Шепетівка, де без застосування насильства, усвідомлюючи, що в магазині перебуває продавець, з дерев’яного піддона відкрито викрав одну упаковку пива в кількості дванадцять пластикових пляшок, загальною вартістю 392,16 грн та, не звертаючи уваги на продавця, вибіг з магазину, заподіявши потерпілому майнової шкоди.

В подальшому спільно зі знайомим спожили вказаний напій.

Санкція ч. 1 ст. 186 КК України передбачає призначення покарання у виді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

     За повідомленням прес-служби Шепетівського міськрайонного суду

0
репостів
0
репостів