За вкрадену електропіч відбувся іспитовим строком

Автор 17 лютого 2020, 17:08

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.

На підставі статті 75 КК України звільнено Д. від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 1 рік та з покладенням відповідно до статті 76 КК України обов`язків: періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання та роботи, не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

Запобіжний захід у виді особистого зобов’язання продовжено до набрання вироком законної сили.

Згідно з вироком суду, обвинувачений, 11 січня 2020 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зайшов на територію домоволодіння, що належить потерпілому, зломавши вхідні двері веранди, проник в жилий будинок, звідки таємно викрав електричну піч вартістю 680 грн. 83 коп., чим завдав потерпілому майнової шкоди на вказану суму.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав, у скоєному щиро розкаявся.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів