За негативну поведінку у колоніїї посадили на місяць у приміщення камерного типу

Автор 15 січня 2020, 13:34

 Ухвалою Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області задоволено подання начальника Державної установи «Шепетівська виправна колонія №98» та застосовано до засудженого стягнення у виді переведення до приміщення камерного типу строком на 1 місяць.

Згідно з ухвалою суду, 13 січня 2020 року начальник Державної установи «Шепетівська виправна колонія №98» звернувся до суду поданням,  в якому зазначив, що засуджений 19 листопада 2018 року Городоцьким районним судом Хмельницької області за ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 69, ст. 71 КК України до 2 років 1 місяця позбавлення волі, відбуває покарання в установі з 17 січня 2019 року. За період відбування покарання характеризується негативно. Допустив 11 порушень режиму відбування покарання, які виражались у порушеннях дисципліни строю та форми одягу, відмові від неповного особистого обшуку та нетактовній поведінці, невиконанні законних вимог адміністрації установи та погрозі фізичною розправою, в дрібному хуліганстві та порушеннях розпорядку дня, в тому числі 3 рази поміщався в ДІЗО. Стягнення не зняті та не погашені у встановленому законом порядку. Заохочень не має.

10 січня 2020 року о 05 год. 05 хв. засуджений під час підйому засуджених, які утримуються в ДІЗО, без поважних причин вступив в суперечку з молодшим інспектором ВНіБ, в ході якої виражався нецензурною лайкою та погрожував фізичною розправою. На законну вимогу представника адміністрації припинити протиправні дії відреагував негативно, поводив себе зухвало, грубо, виражався нецензурними словами й надалі погрожував фізичною розправою. Своїми діями він допустив порушення вимог п. 11 ч. 4 ст. 107 КВК, п. 11 ч. 4 р. ІІ ПВР.

Засуджений в судовому засіданні визнав факт вчинення проступку, не заперечив щодо поміщення його до приміщення камерного типу.

Ухвала законної сили не набрала і може бути оскаржена до Хмельницького апеляційного суду.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів