У Шепетівці за один вечір травмувалось два пішоходи

Автор 27 грудня 2019, 12:40

У Шепетівці минулої доби сталося 2 ДТП на пішохідних переходах. У результаті автопригод травмувалися 12-річна дівчинка та 20-річна жінка.

Так, 26 грудня близько 19.40 години в місті Шепетівка по Старокостянтинівському шосе поблизу цукрового комбінату 23-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 21124», скоїв наїзд на 12-річну школярку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому обох ніг й була госпіталізована до травматологічного відділення районної лікарні.

А близько 20.40 години в Шепетівці по проспекту Миру поблизу магазину «Монетка» 58-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фольксваген Пассат», скоїв наїзд на 20-річну жительку с. Мокіївці, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переході. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому правої ноги і була госпіталізована до травматологічного відділення районної лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів