За крадіжку мобільного телефону отримав 3 роки позбавлення волі

Автор 14 травня 2019, 16:10

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким Б. визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло, вчинене повторно) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки. 

На підставі ч.1 ст.71 КК України за сукупністю вироків, шляхом повного складання покарання за даним вироком та вироком Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області від 23 липня 2018 року остаточно призначено Б. покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки 1 день.

Згідно вироку, 25 лютого 2019 року, знаходячись на подвір'ї домоволодіння потерпілого Т., обвинувачений через незамкнені двері проник до веранди вказаного будинку та умисно, повторно, таємно викрав мобільний телефон марки «Xiaomi Redmi 5A» вартістю 2466 грн. 67 коп., з сім-картою мобільного оператора мережі «Київстар», вартістю 15 грн., заподіявши потерпілому майнової шкоди на загальну суму 2481,67 грн.

У судовому засіданні обвинувачений Б. повністю визнав себе винним у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення. У скоєному щиро покаявся, висловив жаль з приводу вчиненого, попросив вибачення у потерпілого та просив суворо не карати.

До набрання вироком законної сили обвинувачений буде утримуватись під вартою.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів