Стали відомі деталі позавчорашнього підпалу будинку ромів у Судилкові

Автор 04 травня 2019, 11:15

Поліція Хмельницької області сьогодні розповіла деталі надзвичайної події, яка сталась у Судилкові 2 травня. Нагадаємо, внаслідок підпалу горів будинок сім'ї ромів.

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції, які виїхали на місце події, встановили, що підпалу передував конфлікт між племінником потерпілої та 24-річним місцевим жителем. Зловмисник разом з кількома своїми товаришами побили чоловіка та заволоділи його мобільним телефоном «Айфон». Тікаючи від нападників, потерпілий сховався у будинку своєї тітки, але це не спинило переслідувачів — вони пошкодили вікна та підпалили будівлю, після чого зникли з місця події. Пожежею було пошкоджено три житлові кімнати, на щастя, ніхто не постраждав.

Слідчі разом з працівниками кримінальної поліції оперативно встановили особи правопорушників, двох з них затримали в порядку ст. 208 КПК України, їм вже оголосили про підозру. Наразі за даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 296 (Хуліганство), ч. 2 ст. 186 (Грабіж), ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. Триває досудове розслідування.

Останнє редагування 04 травня 2019, 11:48
0
репостів
0
репостів