У Шепетівці пенсіонерка з автобуса потрапила до реанімації

Автор 14 квітня 2019, 18:38

Сьогодні близько дев'ятої ранку у Шепетівці сталась надзвичайна ситуація. Під час руху, неподалік Санстації, що по вулиця Валі Котика, з маршрутного автобуса №9 випала літня жінка. 

Як стверджують свідки, автобус був переповнений, тому пенсіонерка стояла на останній сходинці. В якийсь момент вона сперлась на двері і вони відчинились, в наслідок чого вона впала на проїжджу частину і сильно забила голову.  

Негайно було викликано швидку допомогу, яка забрала жінку до лікарні. Наразі її стан тяжкий, вона знаходиться в реанімації без свідомості у стані коми, лікарі зараз борються за її життя.

Перевезення по маршруту №9 має здійснювати ПрАТ «Шепетівське АТП 16807», але воно чомусь передало його приватному підприємцю.

Головний спеціаліст управління Укртрансбезпеки у Хмельницький області Сергій Панчук повідомив, що до обох перевізників вже були зауваження щодо якості виконання перевезень шепетівчан. Буквально нещодавно була перевірка, яка зафіксувала порушення технічного характеру.

Працівники поліції вилучили маршрутний автобус та помістили його на штрафмайданчик.

Попередньо за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Проводиться розслідування, в ході якого правоохоронці нададуть повну правову оцінку ситуації та дій 47-річного водія маршрутного автобуса.

Нагадаємо, що буквально нещодавно ПрАТ «Шепетівське АТП 16807» виграло конкурс з визначення перевізників на міських маршрутах №5 (Залізничний вокзал-Автовокзал), №12 (Залізничний вокзал — Д/к «Імпульс»), №2 (Залізничний вокзал — Залізничний вокзал), №6-А (Залізничний вокзал—8 школа). Попри зауваження до технічного стану автобусів, довелось визнати переможцем конкурсу ПрАТ «Шепетівське АТП 16807», тому що більше ніхто бажання взяти участь у конкурсі не виявив.

 

Останнє редагування 15 квітня 2019, 14:49

Відео

0
репостів
0
репостів