Поверне вкрадене, ще й доплатить вдвічі більше за моральну шкоду

Автор 08 квітня 2019, 13:15

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким Л. визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло) КК України та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі. Стягнуто на користь потерпілої 5 700 грн. матеріальної шкоди та 10 000 грн. – моральної.

Згідно вироку, Л., будучи раніше судимим, в тому числі і за злочин проти власності,  07 лютого 2019 року, через незамкнені двері, проник у житловий будинок, що у м. Шепетівка, де з коридору, повторно викрав гаманець з грошовими коштами в сумі 5500 грн., банківськими картками ПрАТ «ПриватБанк»  та   ПАТ «Державний ощадний банк», чим завдав потерпілій майнової шкоди на загальну суму  5700 грн.

Обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав повністю, у скоєному щиро розкаявся.

До набрання вироком законної сили обвинувачений буде утримуватись під вартою. Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

Нагадуємо, що санкція ч. 3 ст. 185 КК України передбачає призначення покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. 

     За повідомленням прес-служби суду

 

0
репостів
0
репостів