Перед судом постане ще одна злодійка косметики

Автор 21 лютого 2019, 17:54

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянки М., яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 18.01.2019, М., перебуваючи у приміщенні магазину «Єва», з торгівельної полиці взяла пудру для обличчя, помаду, зажим для волосся. Зазначені косметичні засоби обвинувачена почергово поклала у свою сумку.

Продовжуючи свої злочинні дії, М. підійшла до К. та під приводом візуального огляду взяла у неї пудру, яку поклала в кишеню куртки та помаду, поклавши в сумку.

Підійшовши до каси, М. не надала вказаний товар касиру з метою оплати його вартості. Після цього покинула приміщення магазину.

Своїми умисними діями обвинувачена завдала потерпілому шкоди на загальну суму 478,56 грн.

Нагадуємо, що санкція ч. 1 ст. 185 КК України передбачає призначення покарання у виді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років або позбавленням волі на строк до трьох років.

За повідомленням прес-служби суду

Останнє редагування 21 лютого 2019, 17:56
0
репостів
0
репостів