За побиття шепетівчанина судитимуть 19-річного юнака

Автор 24 січня 2019, 19:07

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина С., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у ст. 121 КК України, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 03.01.2019, в нічний час, С., знаходячись біля магазину «Гранд», що в м. Шепетівка, вступивши у словесний конфлікт з потерпілим, умисно в присутності В. завдав йому два удари кулаками в обличчя, два удари – в лобну ділянку голови, внаслідок чого потерпілий впав на асфальтне покриття.

Не зупиняючись на досягнутому, С. наніс ще один удар кулаком в обличчя та один удар – в лобну ділянку голови, після чого наніс ще два удари ногою в грудну клітку. У подальшому у конфлікт втрутився В., який припинив неправомірні дії обвинуваченого.

В результаті протиправних дій потерпілому завдано тілесні ушкодження у вигляді перелому ребра, які відносяться до категорії тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості, що спричинили тривалий розлад здоров’я.

Нагадуємо, що санкція ч. 1 ст. 122 КК України передбачає призначення покарання у виді виправних робіт на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів