Спочатку горілку наливав, а потім палицею бив

Автор 07 листопада 2018, 16:53

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина А., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 4 вересня 2018 року, А., знаходячись в одному з будинків, розпивав алкогольні напої з потерпілим К. та вступивши із ним у словесну суперечку, умисно наніс удар кулаком в ніс, від чого останній втратив рівновагу та впав потиличною ділянкою голови на поріг. В той час, коли потерпілий лежав на підлозі, обвинувачений наніс послідовно удари ногою в голову, в ділянку ребер та нирок. Взявши у руку дерев’яну палицю, почав знову його бити, після чого у конфлікт втрутився власник будинку, який припинив неправомірні дії А.

В результаті вищевказаних дій потерпілому заподіяно тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент спричинення; тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості, що спричинили тривалий розлад здоров’я та тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів