Правоохоронці затримали на хабарі працівника військового комісаріату

Автор 14 березня 2018, 13:23

Встановлено, що старший офіцер одного з об’єднаних міських військових комісаріатів області вимагав 8 тисяч гривень за сприяння у вирішенні питання про надання родичу заявниці відстрочки від призову на строкову військову службу до Збройних сил України. 

Прокурорами Шепетівської місцевої прокуратури спільно зі слідчими Славутського відділу поліції та співробітниками Управління захисту економіки в Хмельницькій області викрито факт вимагання та одержання неправомірної вигоди в розмірі 8 тисяч гривень старшим офіцером одного з об’єднаних міських військових комісаріатів області.
 
Вказані кошти військовослужбовець вимагав за сприяння у вирішенні питання про надання брату заявниці відстрочки від призову на строкову військову службу до Збройних сил України.
 
Під час отримання грошей працівника військкомату затримали на місці події. Наразі вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Розслідування здійснюється в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з її вимаганням), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Останнє редагування 14 березня 2018, 13:26
0
репостів
0
репостів