У Чотирбоках захмелілий батько зарізав свого 17-річного сина

Автор 22 липня 2017, 18:08

Жахлива подія сталася вчора, 21 липня, близько 00.18 години. 39-річного чоловіка затримали, йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

У сім’ї виховувалося четверо хлопчиків, і потерпілий був найстаршим із них. Батько ж не мав постійного заробітку, зловживав спиртним та, як наслідок, часто вчиняв удома скандали. Близько тижня тому він почав доскіпуватися до старшого сина за нібито невиконану по господарству роботу, і той, розлютившись, пішов жити до діда з бабою.

А тієї ночі, коли сталося вбивство, горе-батько знову прийшов додому п’яним і почав сваритися з дружиною, вигнав її з дому та зачинився в будинку. Жінка пішла шукати допомоги у старшого сина. Разом вони прийшли додому, чоловік відчинив і знову затіяв суперечку.

У ході сутички зловмисник схопив кухонного ножа і вдарив сина у шию поряд з плечем. Хлопець ще сам вибіг на вулицю, де йому намагались допомогти сусіди, але, очевидно, ніж пошкодив артерію, і потерпілий помер на місці, буквально через декілька хвилин. Тіло направили на судово-медичну експертизу для остаточного встановлення причини смерті.

Чоловіка затримали. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

0
репостів
0
репостів