Мешканець Шепетівщини втрапив у ДТП за участю молоковоза та сміттєвоза

Автор 16 червня 2017, 14:16

15 червня о 13:15 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася у м. Ізяслав Хмельницької області за участю молоковоза та сміттєвоза.

Близько 12:50 години в м. Ізяслав по вул. Микитюка 57-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ГАЗ-3309», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «ГАЗ-3307» під керуванням 22-річного жителя с. Ленківці Шепетівського району. В результаті ДТП водій автомобіля «ГАЗ-3309» отримав закриту черепно-мозкову травму, забій спини та був госпіталізований до Ізяславської центральної районної лікарні, а його пасажир, 42-річний місцевий житель, отримав забій плечового суглобу та після надання медичної допомоги був відпущений додому.

Від удару вантажівок стався витік паливно-мастильних матеріалів, через що могла виникнути пожежа.

На місце події невідкладно було направлене чергове відділення 13-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Рятувальники оперативно провели ряд відповідних робіт із ліквідації ДТП, а також за допомогою аварійно-рятувального обладнання здійснили очищення дорожнього полотна від розлитих мастил та палива.

0
репостів
0
репостів