Неподалік Красилова обстріляли автобус шепетівського перевізника

Автор 22 травня 2017, 19:43
Неподалік Красилова обстріляли автобус шепетівського перевізника Фото Юрія Палька

Сьогодні близько 12 години під містом Красилів Хмельницької області обстріляли автобус шепетівського приватного перевізника Валентини Палько. Транспортний засіб рухався за маршрутом Хмельницький-Варшава.

За словами водія, стріляли з автомобіля темного кольору, що їхав на зустріч. У авто відкрилося заднє бокове вікно і саме звідти було зроблено постріл у лобове скло автобуса. У салоні в цей час знаходилось близько 15-ти пасажирів, на щастя, ніхто у салоні не постраждав, що не можна сказати про лобове скло автобуса.

Слідчі Красилівського відділу поліції вже зібрали свідчення водія та пасажирів, а також речові докази для балістичної експертизи.

Перевізник відправив людей іншим автобусом до Польщі і розповів про можливі причини нападу.

Юрій Палько повідомив, що розцінює цей випадок, як залякування з боку нелегальних перевізників. Вони до цього вже "пропонували" підняти ціни на перевезення. Як відомо, нелегальні перевізники працюють малогабаритним непристосованим для перевезень транспортом, тому їм важко конкурувати з великогабаритними автобусами легального перевізника. Після того як отримали відмову, очевидно вирішили діяти такими методами.

Наразі Юрій Палько готує звернення до правоохоронних органів щодо всіх фактів правопорушень і обіцяє, що в разі ігнорування буде звертатись до київських кабінетів.

0
репостів
0
репостів