Затримали рецидивіста, який пограбував 66-річну пенсіонерку

Автор 23 січня 2017, 14:54
У Шепетівці працівники поліції затримали 29-річного місцевого жителя, який 13 січня тільки звільнився з колонії, а вже встиг вчинити на території району ряд злочинів. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

13 січня молодик тільки вийшов із колонії, де відбував покарання за майнові злочини. «Профілювався» зловмисник на крадіжках худоби. І вже через декілька днів після звільнення, 16 січня, він знову взявся за старе і викрав 4-річну кобилу вартістю 20 тисяч гривень у 77-річного пенсіонера із села Сульжин. Коня повів у село, звідки сам родом — у Лавринівці. Але місцеві жителі знали, що заробляти чесним шляхом їхній односелець не звик, тож одразу почали дорікати молодику, що він знову взявся за крадіжки. Між ними зав’язалася сутичка, в ході якої селяни відібрали у зловмисника коня, а сам він подався геть із села. Того ж дня люди повернули кобилу власнику.

Тим часом, помандрувавши довколишніми селами, злодій опинився в Шепетівці, і 21 січня, близько 11.00 години скоїв черговий злочин. По вулиці Воровського він увірвався в приватний будинок до 66-річної пенсіонерки і викрав у неї 850 гривень. Після скоєного грабіжник витратив ці гроші на спиртне і закуску, та влаштував застілля для своїх товаришів.

Працівники Шепетівського відділу поліції, які виїхали на повідомлення про грабіж, по «гарячих слідах» вирахували місце перебування зловмисника та затримали його. Тепер чоловікові доведеться відповідати перед законом згідно ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 3 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.
Останнє редагування 23 січня 2017, 15:04
0
репостів
0
репостів