На Різдво мати залишила дітей без нагляду більш ніж добу

Автор 09 січня 2017, 15:50
На Різдво мати залишила дітей без нагляду більш ніж добу Фото Шепетівського районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Кричущий випадок батьківської безвідповідальності стався у нашому місті, ще і на свято, яке у всіх асоціюється саме з родинним теплом та затишком. Мати зачи­ни­ла двох непов­но­лі­тніх дітей у поро­жній квар­ти­рі та пішла у своїх справах. Діти провели наодинці щонайменше добу.
У неді­лю, 8 січня, небай­ду­жі пере­хо­жі поба­чи­ли дворічну дівчинку та чотирирічного хлопчика, що стояли на під­ві­кон­ні п’ятого повер­ху багатоквартирного будинку. Вони викликали поліцію, а вже ті у свою чергу о 15:30 подзвонили на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Шепетівка.

Рятувальникам надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога по відкриванню дверей житлової квартири на вул. Хвильового, де знаходяться двоє неповнолітніх дітей без нагляду дорослих вже протягом доби.

Негайно до місця події прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій, які за допомогою бензорізу відкрили вхідні двері квартири. Поліцейські доправили схвильованих дітей до лікарні для обстеження.

Нині вря­то­ва­ні бра­тик і сестри­чка пере­бу­ва­ю­ть у дитя­чо­му від­ді­лен­ні Шепе­тів­ської ЦРЛ. Місце зна­хо­дже­н­ня їхньої мате­рі й досі не відо­мо ні полі­ції, ні слу­жбі у спра­вах дітей.
Останнє редагування 09 січня 2017, 16:06
0
репостів
0
репостів