Розділ Суспільство

З'явилась мати покинутих наодинці в квартирі дітей

Автор 10 січня 2017, 18:37
Рятувальники за допомогою бензорізу відкривали вхідні двері квартири Рятувальники за допомогою бензорізу відкривали вхідні двері квартири
8 січня ми повідомляли про дітей, яких мати залишила в квартирі самих більше ніж на добу. Маленькі діти перебували на підвіконні у квартирі на 5-у поверсі будинку на одній з вулиць Шепетівки. Небайдужі перехожі не залишились осторонь цієї небезпечної ситуації і відразу викликали правоохоронців. Сьогодні нарешті знайшлася їх мати.
Начальник служби у справах дітей Катерина Купрацевич повідомила, що матір з'явилася 10 січня 2017 року об 11.00 ранку. Повідомила, що вона їздила по справах у Житомирську область, а дітей залишила на знайомого. Жін­ка напо­ля­га­ла, що зали­ши­ла дітей у неді­лю, однак діти в день ряту­ва­н­ня ска­за­ли, що мама їх зали­ши­ла ще 7 січня і ночу­ва­ли вони самі.

Після відкриття дверей рятувальниками було виявлено, що діти перебувають у квартирі самі, в стресовому стані, тривожні, на кухні була включена конфорка з природнім газом, в кімнаті кватирка відчинена навстіж, у помешканні холодно. 2-річна дівчинка була одягнена лише в одну легеньку кофтинку, без білизни, замерзла, плакала і дрижала. У помешканні був безлад, речі не прибрано.

Після бесіди із горе-матір'ю працівниками поліції було складено протокол про притягнення її до відповідальності за ст..184 Кодексу України про адміністративні правопорушення та запрошено на засідання комісії з питань захисту прав дитини 12 січня 2017 року, де буде заслухане питання про виконання нею батьківських обов'язків щодо належного утримання дітей.
0
репостів
0
репостів