Жителька Шепетівщини зустріла свій 100-літній ювілей

Автор 15 серпня 2024, 19:29

Сьогодні відзначає свій 100-літній ювілей жителька села Лісна Шепетівського району – Ганна Несвітська. Про це повідомили на сторінці Плужненської громади.

У свій же День народження сільський голова Віталій Мартинюк, разом із своїм заступником Людмилою Лужецькою, привітали довгожительку громади з такою поважною датою. З нагоди свята вручили іменинниці квіти, солодощі й інші подарунки.

Долучилися до вітань з найкращими побажаннями працівники культури - Тетяна Заєць та Лілія Задільська, соціальні робітники - Наталія Шевчук та Людмила Свирида, фельдшер – Наталія Юр’єва.

Нині в нашій громаді пані Ганна – має почесне звання довгожительки, яка перетнула 100-літній життєвий рубіж. Нелегкою була її життєва дорога, усе життя вона важко працювала у колгоспі та й дома було достатньо важкої роботи. Ще з дитинства Ганна Андріївна пізнала лихо Голодомору, а в юності – жахи Другої світової та роки виснажливої роботи в німецькому засланні. Повернувшисьна рідну Україну самій довелося виховувати доньку Аллу, згодом дочекалася зятя та онуків.

Та попри це ювілярка має велике багатство – родину, люблячу доньку, внуків та вже й правнуків.

Від щирого серця вітаємо Ганну Андріївну з ювілеєм та бажаємо їй міцного здоров‘я, родинного затишку, душевного спокою, миру та Божого благословення!

0
репостів
0
репостів