На Шепетівщині вщент п'яний водій спричинив ДТП з двома потерпілими

Автор 08 липня 2024, 12:50

На Хмельниччині нетверезий водій спричинив ДТП з двома потерпілими. Про це повідомила Поліція Хмельницької області. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 липня, близько 16:20 години в с. Данилівка Білогірської громади на Шепетівщині

41-річний житель Хмельницького району, керуючи автівкою «Renault», допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ», за кермом якої перебував 69-річний місцевий житель.

У результаті ДТП водій «ВАЗу» та його 56-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували до Білогірської багатопрофільної лікарні.

Водія «Renault» поліцейські перевірили на стан сп’яніння. «Драгер» показав перевищення допустимого рівня алкоголю в крові у 12 разів.

За даним фактом слідчі Шепетівського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

0
репостів
0
репостів