На військовослужбовців Шепетівського РТЦК напала група агресивних селянок

Автор 30 березня 2024, 20:05

Під час проведення заходів оповіщення на військовослужбовців Шепетівського РТЦК скоєно напад групою агресивних місцевих мешканок. В результаті протиправних дій громадянок пошкоджено службовий автомобіль. На місце події було викликано представників поліції. Про це повідомила служба зв’язків з громадськістю Хмельницького ОТЦК та СП.

Переконані, що правоохоронні органи повно та всебічно проведуть розслідування та нададуть об’єктивну правову оцінку діям вказаних осіб. Нагадуємо, що за перешкоджанню проведення заходів з мобілізації передбачено кримінальну відповідальність.

Подія сталась неподалік будинку культури у селі Кунів Плужненської громади Шепетівського району.

На відео видно як один з представників ТЦК тікає від розлючених жінок. Тоді як одна з мешканок розбиває палицею лобове скло та скло на дверях буса з боку водія. На відео її називають Лілею.

«Моя дитина вже два роки на передовій, а ти в тилу їздиш бусами, на передовій їздь бусами!», - кричить інша жінка представнику ТЦК, який залишився всередині буса.

P.S. Страшно та гидко читати коментарі під постом ТЦК. Дуже радимо прочитати цей допис військового Артема Чапая, який 2022 року добровольцем пішов в армію 

Останнє редагування 30 березня 2024, 21:03

Відео

0
репостів
0
репостів