За добу мешканців Шепетівщини шахраї ошукали на 28,5 тис грн

Автор 15 вересня 2023, 12:53

Будьте пильними: шахраї доволі часто представляються працівниками банків та продавцями різних товарів. Минулої доби до поліції Шепетівщини звернулось двоє потерпілих, яких псевдобанкіри та псевдопродавці ошукали на 28 з половиною тисяч гривень.

Так, днями до жительки м.Ізяслав зателефонував невідомий, який представився працівником банку. Під приводом недопущення несанкціонованого зняття коштів з картки він дізнався персональні дані, після чого з рахунку потерпілої зникло 24 тисячі гривень.

Ще одна потерпіла - жителька м. Нетішин. Дівчина мала намір придбати кушетку в інтернеті. Вона натрапила на оголошення про продаж потрібного товару, зв'язалась з продавцем, той попросив заплатити 4500 гривень. Після того, як потерпіла переказала вказану суму - зв'язок з продавцем зник. Відповідно, дівчина не отримала товар та втратила чималі кошти.

За обома фактами дізнавачі Шепетівського районного управління поліції розпочали кримінальні провадження та встановлюють усі обставини подій.

Ми закликаємо громадян не втрачати пильність, берегти свої заощадження, нікому не повідомляти свої персональні дані та не здійснювати передоплати за товар.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів