У жителя Шепетівщини виявили боєприпаси – розпочато провадження

Автор 07 вересня 2023, 18:10

До працівників Шепетівського райвідділу поліції надійшла інформація про можливе зберігання 52-річним жителем м. Славута боєприпасів, без відповідних документів. Під час обшуку правоохоронці виявили 3 бойових гранати, підривник артилерійських боєприпасів, постріл зенітної установки, артилерійську стерео трубу та понад 50 боєприпасів до вогнепальної зброї.

Окрім того, у кімнаті літньої кухні та у подвір’ї домоволодіння чоловіка виявлено речовину рослинного походження, схожу на наркотичну і кущі рослин, схожих на рослини конопель.

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 310 КК України (незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту та незаконний посів або вирощування конопель).

Досудове розслідування здійснюється слідчими Шепетівського районного управління поліції ГУНП в області за оперативного супроводу співробітників військової контррозвідки Управління СБУ в Хмельницькій області.

Хмельницька обласна прокуратура

0
репостів
0
репостів