У Шепетівці вкрав у переселенця пенсію та подався на Одещину

Автор 20 червня 2023, 18:42

Поліцейські Шепетівського райуправління поліції викрили зловмисника, який вкрав у переселенця пенсію. Розшукали зловмисника аж на Одещині. Наразі слідчі вже оголосили йому підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Подія відбулась наприкінці березня у м. Шепетівка. До поліції звернувся пенсіонер з Донеччини із повідомленням про крадіжку його коштів.

Як з'ясували поліцейські, 63-річний потерпілий знайшов тимчасовий прихисток у гуртожитку для переселенців, розташованому в райцентрі. Його сусід по кімнаті, 54-річний чоловік, час від часу допомагав пенсіонеру в побутових справах. Коли потерпілий отримав пенсію, то сусід зголосився зняти готівку з картки. Та замість того, щоб віддати кошти, зловмисник привласнив їх, а потерпілому повідомив, що виникли проблеми з карткою й коштів немає. А невдовзі він взагалі залишив межі області.

Працівники Шепетівського райуправління поліції з'ясували всі обставини події та розшукали зловмисника аж на Одещині. Наразі він відшкодував збиток потерпілому та невдовзі постане перед судом за скоєне.

Поліція Хмельницької області

0
репостів
0
репостів