Внаслідок ракетної атаки більша частина Шепетівки без світла та водопостачання

Автор 23 листопада 2022, 16:56

Під час останньої повітряної тривоги зафіксовано влучання у об'єкти енергетичної інфраструктури на Київщині, Вінниччині та Львівщині. Через різке зменшення споживання, аварійно були відключені від енергосистеми всі блоки атомних електростанцій. Жодних вибухів на Хмельниччині під час останньої атаки не було. Це повідомили нам у пресслужбі ОВА.

В різних регіонах Україні повідомляють про аварійні відключення електроенергії. У Києві нема світла в деяких районах, Львів без світла повністю. Масові відключення електроенергії через ракетні удари по Україні також у Молдові.

Внаслідок ракетних ударів по об'єктах інфраструктури, електромережі вимкнені та на даний час відсутня напруга в більшості громадах області (крім Білогір‘я, Теофіполя, Полонного та Волочиська). Про це повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій. Щоправда полончани скаржаться, що світла у них немає теж.

Крім того, частина міста Хмельницького без води. Енергоблоки ХАЕС теж відключені від енергосистеми.

Причина повного знеструмлення - масові терористичні ракетні удари по об’єктах енергетики всієї країни.

У зв’язку з аварійним відключенням головної підстанції водоканалу від електропостачання, водопостачання у багатьох районах Шепетівки тимчасово призупинено.

Як тільки електромережі запрацюють, вода буде подана до всіх абонентів. Також водоканал наполегливо просить обмежити користування каналізаційними мережами.

0
репостів
0
репостів