Керував авто напідпитку та ще й намагався підкупити поліцейських

Автор 27 червня 2022, 11:39

На Шепетівщині чоловік, що намагався підкупити поліцейських, постане перед судом. Слідчі за процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури оголосили йому підозру за ч.1 ст.369 КК України ( Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Подія відбулась 17 червня на автодорозі Р-49 сполученням "Васьковичі- Шепетівка". Поліцейські відділу реагування патрульної поліції зупинили автомобіль "ВАЗ", водій якого порушив правила дорожнього руху.

Під час спілкування з водієм та пасажиром патрульні виявили у них явні ознаки алкогольного сп'яніння. Порушники не заперечували, що знаходяться напідпитку.

Коли ж правоохоронці складали адміністративні матеріали, пасажир авта неодноразово пропонував поліцейським неправомірну вигоду за непритягнення його до адміністративної відповідальності.

Працівники ВРПП Шепетівського РУП декілька разів наголошували чоловікові, що його дії мають кримінальний характер, втім він продовжував наполягати та залишив грошові кошти на папці зі службовою документацією.

Дії порушника зафіксували камери нагрудних реєстраторів поліцейських. Пропозицію неправомірної вигоди задокументувала слідчо - оперативна група.

Наразі досудове розслідування по даному факту завершено. Слідчі Шепетівського РУП скерували обвинувальний акт до суду.

Нагадаємо, що санкція ч.1 ст.369 КК України передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або обмеження чи позбавлення волі терміном від двох до чотирьох років.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів