Понеділок, 14 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський «Лісівник» закріпився на другому місці у своїй групі Чемпіонату області з футболу
Розділ Спорт

13 вересня, на стадіоні у селищі Косецькому, в рамках Чемпіонату області по футболу, відбувся матч між командою «Лісівник» м. Шепетівка та командою «Перлина Подільська» смт. Білогір'я. 

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 14 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 4145 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 219 - діти, 413 - медпрацівники, 93 - працівники освіти.

На Шепетівщині розпочали осінню диспансеризацію тварин
Розділ Бізнес

Для забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території району, створення ефективного контролю за станом тварин, ранню діагностику, лікування та профілактику інфекційних, внутрішніх незаразних, акушерських, гінекологічних і хірургічних хвороб тварин, з метою якісної організації протиепізоотичних заходів для спеціалістів державних установ ветеринарної медицини району проведено навчання по комплексу обов’язкових осінніх протиепізоотичних, лабораторно-діагностичних заходів з дотриманням правил біологічної безпеки та вжиттям заходів щодо недопущення розповсюдження гостроінфекційних хвороб, який розпочинається з 14 вересня 2020 року.

Шепетівський «Темп» здобув вольову перемогу на виїзді
Розділ Спорт

13 вересня 2020 року відбувся 12 тур чемпіонату Хмельницької області з футболу серед ветеранів (40+). Команда міста Шепетівки «Темп» зіграла матч на виїзді з командою «Іскра» з Теофіполя.

Вихованці Шепетівської ДЮСШ змагалися в естафеті
Розділ Спорт

З нагоди Дня фізичної культури та спорту 11 вересня на стадіоні «Локомотив» відбулися змагання під назвою «Sport battle». Про це повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

Заступник Генерального прокурора Ігор Мустеца представив колективу Хмельницької обласної прокуратури нового керівника - Олійника Олексія. Про це повідомила Прес-служба Хмельницької обласної прокуратури.

У Шепетівці в мікрорайоні Косецькому горів житловий будинок
Розділ Події

Пригода сталася вчора, 13 вересня, близько 17:30. До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в м. Шепетівка на вул. Лісова. На місце виклику негайно було направлено два відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів