Четвер, 21 листопада 2019 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні Олексій Жмеренецький вдруге приїхав до Шепетівки у ролі народного депутата України. Перший його візит був два місяці тому - 25 вересня.

Сьогодні на площі Т. Шевченка відбувся загальноміський захід до Дня Гідності та Свободи.

Сьогодні на території військової частини А 2375 відбувся урочистий захід з нагоди виведення військовослужбовців із зони проведення операції об’єднаних сил на відновлення боєздатності.

Сьогодні, 21 листопада, відбулася 64 позачергова сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк.

21 листопада Шепетівка разом з усією Україною відзначає День Гідності та Свободи — річниці початку Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності.

Дізнатися, як проходить 12-а зміна в «Артеку», отримала можливість шепетівчанка Касянчук Тетяна. 

Вчора, 20 листопада, відбулися земельні торги, де було продано вісім земельних ділянок із запланованих сімнадцяти.

Відбувся концерт Шепетівського народного аматорського хору «Ветеран»
Розділ Культура

20 листопада у малій залі міського будинку культури відбувся звітний концерт хору міського будинку культури «Ветеран» під керівництвом Анатолія Шнайдера. Участь у заході взяв міський голова Михайло Полодюк та начальник відділу культури Шепетівської міської ради Світлана Джус.

20 листопада ще один шепетівчанин відзначив свій 90-річний ювілей. У день народження до Михайла Григоровича Ковальчука завітали заступник міського голови Наталія Стасюк, начальник організаційного відділу Шепетівської міської ради Людмила Кішик та голова міської ради організації ветеранів України Олег Герасименко.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у ст. 121 КК України, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів