Судитимуть мешканця Шепетівського району, який у Судилкові побив чоловіка

Автор 21 листопада 2019, 12:46
Судитимуть мешканця Шепетівського району, який у Судилкові побив чоловіка Фото з мережі Інтернет

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у ст. 121 КК України, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 16.10.2019, обвинувачений, перебуваючи поблизу магазину «Фортуна», що в с. Судилків, Шепетівського району, та вступивши у словесний конфлікт із потерпілим, у присутності двох чоловіків, наніс не менше трьох ударів кулаками в обличчя потерпілого.

Внаслідок неправомірних дій обвинуваченого потерпілому спричинено тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості, що спричинили тривалий розлад здоров’я.

Нагадуємо, що санкція ч. 1 ст. 122 КК України передбачає призначення покарання у виді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів