Четвер, 06 лютого 2020 — Сайт міста Шепетівка

З метою перевірки житлово-побутових умов проживання і утримання дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та подолання сімейного неблагополуччя, 4 лютого 2020 року, працівниками служби у справах дітей спільно з працівниками районного Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, організовано та проведено профілактичний рейд «Діти вулиці», «Підліток» у селі Плесна.

Сьогодні заступник міського голови Наталія Стасюк, начальник організаційного відділу Людмила Кішик, голова міської ради організації ветеранів України Олег Герасименко відвідали жительку Шепетівки — Домбровську Марію Антонівну і привітали її з 90-річним ювілеєм.

Шепетівський лісгосп підсумував результати року
Розділ Бізнес

У ДП «Шепетівський лісгосп» відбулася конференція трудового колективу підприємства. У ній взяли участь начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства П.С. Пешко, голова обласної галузевої профспілки В.М. Лісовий, делегати з усіх виробничих підрозділів підприємства.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав винними двох обвинувачених в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, вчиненому групою осіб, що спричинило смерть потерпілого (частина 2 статті 121 Кримінального кодексу України), і призначив покарання у виді позбавлення волі на 7 років. Крім цього, стягнув з них на користь потерпілої солідарно 11127 гривень майнової та 400 тисяч гривень моральної шкоди.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя міста Хмельницького, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за особою наслідків, передбачених у статті 121 КК України, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я) Кримінального кодексу України.

Вчора, 5 лютого, завдяки проявленій пильності співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» було попереджено потрапляння до охоронюваної зони забороненої речовини.

Робота насосів, що встановлені на ГКНС, впродовж доби нерівномірна. При цьому багато включень і відключень насосів. Часті пускові токи електродвигуна приводять до швидкого зношення та постійних ремонтних робіт обладнання.

5 лютого о 16:39 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення від працівників поліції про надання допомоги.

0
репостів
0
репостів