Судитимуть військовослужбовця, який побив шепетівчанина

Автор 06 лютого 2020, 17:47

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя міста Хмельницького, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за особою наслідків, передбачених у статті 121 КК України, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що військовослужбовець за контрактом, старший солдат, 02.11.2019, перебуваючи в кафе, внаслідок раніше виниклих неприязних відносин, наніс один удар кулаком в обличчя потерпілого, внаслідок чого останній отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості, як такі, що спричинили тривалий розлад здоров’я.

Нагадуємо, що санкція ч. 1 ст. 122 КК України передбачає призначення покарання у виді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів