Вівторок, 24 грудня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Де і чому купувати живу ялинку у Шепетівці?
Розділ Інше

Ось-ось розпочнуться новорічно-різдвяні свята, невід’ємним атрибутом цих празникувань є зелене деревце ялини.

Шепетівка приймала дев'ятий Всеукраїнський турнір з бойового самбо серед юнаків
Розділ Спорт

21 грудня 2019 року у місті Шепетівка (Хмельницька область) відбувся традиційний дев'ятий Всеукраїнський турнір з бойового самбо серед юнаків, присвячений Святому Миколаю Чудотворцю.

ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" хоче відсудити 9,3 млн.грн у міської ради
Розділ Бізнес

Вперше за останні кілька років місто вчасно почало опалювальний сезон і вже всі почали потроху забувати про злощасний "Шепетівка Енергоінвест", але ж ні, колишньому концесіонеру мало накопичених ним боргів, він хоче ще майже 10 млн. грн з кишень шепетівчан.

20 грудня 2019 р. було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів МАН України. Пліщинська ЗОШ І-ІІІ ступенів, на базі якої проходив конкурс, зібрала цього дня талановитих та ерудованих учнів-членів МАН Шепетівського району, Грицівської селищної ради (ОТГ) та Ленковецької сільської ради (ОТГ).

Напередодні Нового року у Шепетівській виправній колонії вручили 6 паспортів громадянина України засудженим, які отримують паспорт вперше.

23 грудня о 09:13 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в селищі Траулин.

У Шепетівському районі провели Чемпіонат з мініфутболу серед дитячих команд
Розділ Спорт
21 грудня 2019 року на базі ДЮСШ "Колос" було проведено відкритий Чемпіонат з мініфутболу серед дитячих команд району в рамках зимової Спартакіади серед сільських школярів.
0
репостів
0
репостів