У Пліщинській школі змагалися школярі-науковці Шепетівського району

Автор 24 грудня 2019, 13:49

20 грудня 2019 р. було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів МАН України. Пліщинська ЗОШ І-ІІІ ступенів, на базі якої проходив конкурс, зібрала цього дня талановитих та ерудованих учнів-членів МАН Шепетівського району, Грицівської селищної ради (ОТГ) та Ленковецької сільської ради (ОТГ).

На розгляд журі відділень хімії та біології, екології та аграрних наук, географії, математики, фізики, комп'ютерних наук, економіки, історії, філософії, релігієзнавства, літературознавства, мовознавства було подано 33 роботи та 7 робіт юніорів – учнів 3-7 класів, які ще не є членами МАН.

00017692

Робота розпочалася з написання контрольних робіт, де юні МАНівці мали змогу проявити свої знання з базових дисциплін: біології, хімії, історії України, української, російської та англійської мов, математики. У другій половині дня змагання продовжувалися у секціях, де юні дослідники захищали свої наукові роботи. Кожен виступ юного дослідника супроводжувався презентаційними матеріалами. Слухало та оцінювало наукові дослідження фахове журі.

48607788

За результатами оцінки науково-дослідних робіт, їх захисту та виконання контрольних робіт з базових дисциплін переможцями та призерами стали 15 школярів.

Усі переможці нагороджені Дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів.

За інформацією Шепетівської РДА

0
репостів
0
репостів