Розділ Бізнес

Дорожнє покриття по вулиці Островського теж ремонтуватиме ПП "МВМ-13"

Автор 04 серпня 2021, 20:14

Вчора відбулось засідання тендерного комітету управління житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради, на якому визначали підрядника, який має виконати поточний середній ремонт дорожнього покриття по вул. Островського (від перехрестя з вул.Валі Котика до перехрестя з проспектом Миру).

Участь у тендері взяли лише два учасника: ТзОВ «Будівельна компанія «ВІАКОМ» та ПП "МВМ-13". 

ТЗОВ "БК"ВІАКОМ" запропонував найнижчу вартість - 3 778 848,17 грн, але тендерний комітет виявив невідповідності в документах та інформації, що були подані цим учасником у тендерній пропозиції.

ТзОВ «Будівельною компанією «ВІАКОМ» була надана інформаційна довідка в якій зазначається, що Учасник не має можливості надати інформації щодо наявності механізаторів/водіїв/ машиністів, які є необхідними для надання послуг згідно предмету закупівлі з розрахунку один водій на один механізм, оскільки відповідно до укладених договорів надання послуг механізмами Учасника надаються послуги з передбаченим екіпажем один водій на один механізм, а відтак їм не відома інформація, щодо водіїв.

Однак відповідно до договору №132-04/21-1 про надання послуг від 0'2.04.2021 року вбачається, що виконавцем та замовником послуги надання транспортних засобів є одна особа - директор Гавчак Богдан Романович, а тому ТзОВ «Будівельна компанія «ВІАКОМ» може володіти такою інформацією. Разом з тим ТзОВ «Будівельною компанією «ВІАКОМ» була надана інформаційна довідка в якій зазначається, що Учасник не має можливості надати інформації щодо наявності механізаторів/водіїв/ машиністів, які є необхідними для надання послуг згідно предмету закупівлі з розрахунку один водій на один механізм, оскільки відповідно до укладених договорів надання послуг механізмами Учасника надаються послуги з передбаченим екіпажем один водій на один механізм, а відтак їм не відома інформація, щодо водіїв. Однак відповідно до договору №132-04/21-1 про надання послуг від 0'2.04.2021 року вбачається, що виконавцем та замовником послуги надання транспортних засобів є одна особа - директор Гавчак Богдан Романович, а тому ТзОВ «Будівельна компанія «ВІАКОМ» може володіти такою інформацією.

Таким чином тендерну пропозицію учасника процедури відкритих торгів «Будівельна компанія «ВІАКОМ» було відхилено.

Відповідно переможцем тендеру оголошено ПП "МВМ-13". Вартість його послуг становить 3 799 940,13 грн, що на 21 091,96 грн більше пропозиції ТЗОВ "БК"ВІАКОМ"

Нагадуємо, роботи із заміни тротуарного покриття вулицею Островського теж проводилось ПП "МВМ-13". Підприємство обласного депутата Врама Мовсісяна лише на днях завершило роботи за 1 381 000 грн.

Останнє редагування 04 серпня 2021, 20:48
0
репостів
0
репостів