Розділ Суспільство

По вулиці Островського відновили роботи по ремонту тротуару

Автор 12 липня 2021, 14:40

Сьогодні по вулиці Островсього відновили поточний середній ремонт тротуару. Розпочато роботи зі зняття шару ґрунту, який роками наносився у зоні росту дерев.

Певний час роботи було призупинено, бо виконавець ПП "МВМ-13" 30 червня 2021р звернувся з листом до Виконавчого комітету Шепетівської міської ради, в якому просив видалити зелені насадження: клен – 8 шт., липа – 48 шт., каштан – 3 шт., вишня – 2 шт., горобина – 1 шт., ясен – 1 шт.

Зі слів підрядника, коренева система цих дерев була надто близько до поверхні і ремонтні роботи могли їй зашкодити, що в свою чергу зробило би дерева аварійними. Та в ході громадського обговорення було прийнято рішення зберегти насадження і здійснювати ремонт тротуарної частини у їх обхід.

Головним завданням робіт на цьому етапі — здійснити зняття шару ґрунту навколо лип максимально «ювелірно», щоб не зашкодити кореневу систему, і не спричинити аварійність насаджень.

Нагадуємо, роботи із заміни тротуарного покриття вулицею Островського було розпочато 18 червня. Роботи за 1 381 000 грн виконує ПП "МВМ-13" обласного депутата Врама Мовсісяна.

0
репостів
0
репостів