Розділ Бізнес

Затвердили бюджет Шепетівської міської територіальної громади на 2021 рік

Автор 24 грудня 2020, 16:42

24 грудня відбулася четверта сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Віталій Бузиль. На порядок денний було винесено 47 питань.

На початку засідання міський голова зачитав заяву про створення фракції «Наш Край», яку очолив Віталій Смілянець, та постанову Шепетівської ТВК про складання повноважень депутата Шепетівської міської ради Віталія Янушевського, замість якого до складу депутатського корпусу включили Марину Ложкіну.

Далі депутати прийняли рішення Про укладення Меморандуму щодо використання «Єдиної платформи місцевої електронної демократії». Меморандум укладений з Міжнародною благодійною організацією Фонд Східна Європа в рамках реалізації Програми міжнародної технічної допомоги «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади». Після підписання меморандуму буде запроваджено єдиний сервіс електронних петицій.

У ході засідання депутати прийняли ряд програм важливих для життєдіяльності громади.

Також прийнято рішення про розробку Стратегічного плану розвитку Шепетівської міської територіальної громади до 2030 року.

Відповідно до змін у законодавстві та рішення Шепетівської районної ради депутати прийняли рішення про прийняття в комунальну власність Шепетівської міської територіальної громади Шепетівської Центральної районної лікарні, Вузлової лікарні ст. Шепетівка, Пліщинської та Плесенської ЗОШ.

Наприкінці депутати розглянули земельні питання, прийняли рішення про надання одноразової грошової допомоги шепетівчанам, внесли зміни до міського бюджету на 2020 рік, прийняли  бюджет Шепетівської міської територіальної громади на 2021 рік, затвердили Положення про старосту Шепетівської міської ради та Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності, надали згоду на прийняття у комунальну власність житлового будинку на вулиці Друга Привокзальна у м. Шепетівка, затвердили перелік підприємств, установ, організацій, що надають соціальні важливі послуги населенню на території м. Шепетівка.

На завершення пленарного засідання міський голова Віталій Бузиль звернувся до присутніх з найкращими побажаннями миру та злагоди в Новому році та привітав усіх з прийдешніми новорічно-різдвяними святами.

Пресслужба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 24 грудня 2020, 16:46
0
репостів
0
репостів