Розділ Бізнес

У Грицеві шукали неоформлених працівників та підприємців

Автор 26 червня 2020, 21:42

25 червня 2020 року районною робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення було здійснено обстеження суб’єктів господарювання, які знаходяться на території Грицівської об’єднаної територіальної громади.

Протягом дня робочою групою у складі: завідувача сектору з питань праці, соціально-трудових відносин Н. Валькової, представників управління Держпраці у Хмельницькій області, Шепетівського управління ГУ ДПС у Хмельницькій області, Шепетівського ВП ГУНП у Хмельницькій області було обстежено суб’єкти господарювання приватної форми власності, які розташовані на території смт. Гриців.

Заходи проводились з метою детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення, легалізації виплати заробітної плати найманим працівникам на виконання розпорядження голови Шепетівської райдержадміністрації від 19.06.2020 року №167/2020-р.

Під час відвідувань на території смт. Гриців виявлено одного неоформленого працівника у закладі швидкого харчування та мешканця селища, який незареєстрований як фізична особа-підприємець і здійснює незаконне використання найманої праці.

З роботодавцями та найманими працівниками проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо легалізації трудових відносин та забезпечення безпечних умов праці з урахуванням протиепідемічних заходів безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Розповсюджено відповідні пам’ятки щодо детінізації зайнятості населення.

Шепетівська РДА

0
репостів
0
репостів