Розділ Бізнес

Шепетівський перевізник погрожує припинити надання послуг майже по всіх маршрутах

Автор 05 червня 2019, 17:54

Відповідний лист надіслав до Шепетівьскої міської ради перевізник ПрАт «Шепетівське автотранспортне підприємство 16807» Руслана Савчука. Більше того, перевезення по маршруту 6-А вже не здійснюються.

На думку перевізника, йому компенують недостатній обсяг коштів за пільгові перевезення.

"У разі не вирішення питання компенсаційних виплат за пільговий проїзд у повному обсязі, підприємство буде змушене повністю припинити перевезення пасажирів. З огляду на вказане повідомляємо, що підприємство припиняє пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування ( № 2; № 6-А; № 5; № 5-А; № 9; № 3; № 6; № 10; № 11; № 1) з 15.06.2019»."

Дата 15 липня обрана невипадково, адже за два дні до цього має відбутись чергове сесія міської ради. Руслан Савчук сподівається, що поставивши подібний ультиматут місцеві депутати підтримають його претензії.

Нагадаємо, що 1 квітня вже відбулась зустріч цього перевізника із місцевою владою та громадськими організаціями міста. Тоді розглядалось питання самовільного недопуску до користуванням транспортом пільгових верств населення Шепетівки.

0
репостів
0
репостів