Розділ Бізнес

Поліція не побачила криміналу у самовільному використанні об'єктів теплопостачання

Автор 05 березня 2019, 16:52

20 грудня 2018 року Північно-західним апеляційним господарським судом підтверджено законність та чинність рішення сесії Шепетівської міської ради № 1 від 6 листопада 2017 року «Про відмову від договору концесії в односторонньому порядку та повернення майна», згідно якого ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» мав би повернути всі об'єкти теплопостачання в комунальну власність міста. Але для приватних теплопостачальників рішення судів - ніщо.

З метою повернення цілісного майнового комплексу у комунальну власність територіальної громади, працівники виконавчого комітету 21 грудня 2018 року вручили представникам ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» лист з вимогою повернути комунальне майно та підписати з Шепетівською міською радою акт приймання-передачі цілісного майнового комплексу «Шепетівське підприємство теплових мереж». Однак, ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» акт не підписало та, незважаючи на відсутність договірних відносин  з  Шепетівською міською радою, продовжує користуватися цілісним майновим комплексом сфери теплопостачання міста. Цим самим ТОВ-о порушує ліцензійні умови провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії.

З цього приводу виконавчий комітет Шепетівської міської ради інформував Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області, яке у своєму листі-відповіді повідомило міську раду, що в ході розгляду звернення та перевірки наведених фактів, ознак складу кримінального правопорушення не виявлено.

0
репостів
0
репостів