Розділ Бізнес

На Проспекті Миру мають демонтувати незаконний торговий павільйон

Автор 12 червня 2018, 00:44

Демонтувати торговий павільйон, незаконно розміщений на землях державного навчального закладу, у судовому порядку вимагала Шепетівська місцева прокуратура.

Вона встановила, що на земельній ділянці Шепетівського колежду Подільського державного аграрно-технічного університету розміщено тимчасову споруду – павільйон для торгівлі змішаними товарами.

Виявилось, що торговий павільйон належить фізичній особі та, незважаючи на відсутністю у неї оформленого у встановленому законом порядку права користування цією земельною ділянкою, для його розміщення рішенням міської ради видано паспорт прив’язки.

Зважаючи на ці порушення та враховуючи те, що земельна ділянка державного закладу освіти всупереч вимог Закону України «Про освіту» використовується не за цільовим призначенням, місцевою прокуратурою вжито заходи представницького характеру.

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Іван Комар, рішенням Шепетівського міськрайонного суду позицію прокуратури підтримано, паспорт прив’язки тимчасової споруди анульовано, а власника павільйону зобов’язано звільнити земельну ділянку закладу освіти шляхом його демонтажу.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

0
репостів
0
репостів