Розділ Бізнес

У Шепетівці відкрилась крамниця електронних послуг «Твій час»

Автор 20 січня 2017, 22:11
У Шепетівці відкрилась крамниця електронних послуг «Твій час» На правах реклами
11 січня в місті розпочала роботу крамниця «Твій час», яка пропонує найважливіше для ділової людини. Електронізація бізнесу просувається гігантськими кроками. Наразі згідно із українським законодавством вже можливо відправляти електронні звіти, обмінюватися електронними документами, підписувати договори тощо. І саме «Твій час» стає своєрідним провідником до економного та зручного електронного документообігу, адже тут пропонують всі електронні послуги під одним дахом – від цифрового підпису, що надає електронним документам юридичної сили, до найкращих програмних продуктів та їх обслуговування.
Завдячувати відкриттю крамниці у нашому місті потрібно ФОП Колеснику Володимиру Григоровичу, який є офіційним дилером продуктів «M.E.Doc», «СОТА» та ЕЦП АЦСК «Україна».

Що на полицях у крамниці? 

Найвідомішими серед продуктів у крамницях «Твій час» є програма «M.E.Doc» та веб-сервіс «СОТА», що дозволяють подавати звіти до усіх контролюючих органів. А саме: ЄСВ, ПДВ, 1-ДФ, Декларація про доходи тощо - більше 3000 бланків, що оперативно оновлюються.

Електронний цифровий підпис АЦСК «Україна» для подачі звітності в контролюючі органи, шифрування електронних договорів, рахунків, накладних та інших документів, який надає документам юридичної сили та дозволяє відмовитися від паперового документообігу.

Програмні рішення для електронного документообігу. Реєстрація податкових накладних та розрахунків коригування, обмін договорами, актами та рахунками в «СОТА» та модулях для електронного документообігу програми «M.E.Doc». Вони дозволяють отримувати та відправляти документи буквально за 1 хвилину, уникаючи тривалих пересилань поштою або витрат на кур’єра.

Технічне обслуговування та підтримка програм. Встановлення та технічне обслуговування «M.E.Doc», «СОТА», налаштування підписів, подача звітів.

Віддалений офіс допоможе перевірити пошту або знайди необхідну інформацію в інтернеті, подати звіт у професійному програмному забезпеченні, роздрукувати, відсканувати або скопіювати документи.

Електронні послуги для фізосіб. Під час візиту у крамницю можна здійснити оплату за користування Інтернетом та мобільним зв’язком, придбати електронні квитки на потяг, автобус тощо.

Також у крамниці Ви зможете придбати, налаштувати або ж відремонтувати комп'ютерну техніку, заправити та відновити картриджі, підключитися до мережі інтернет WINET.

Орієнтація на клієнта

Чи може спілкування в Інтернеті замінити справжній особистий контакт? Погодьтеся, ні в якому разі. І це стосується як звичайних людських відносин, так і спілкування з клієнтами.

Просто на місці можна звернутися до системного адміністратора та технічного спеціаліста за налаштуваннями програм та роз’ясненням додаткових функцій, а кваліфікований бухгалтер проконсультує з професійних питань та допоможе у заповненні звітності.

Також ви можете попрацювати самостійно у так званих «віддалених офісах», де обладнання, офісні програми та доступ до Інтернету дозволять виконати практично будь-яку задачу.

Не забули у «Твій час» і про дрібні електронні послуги, які стануть у пригоді пересічним громадянам. У касі крамниці можна придбати електронні квитки,  сплатити комунальні рахунки або поповнити рахунок. До речі, сплатити за електронні послуги можна також на сайті мережі або у мобільному додатку «Твій час».

За додатковою інформацією звертайтеся:

[alert]Адреса: м. Шепетівка, вул. Степана Бандери, б. 61.
тел.: 067-311-40-08
e-mail: vkk1@mail.rutanay0407@ukr.net
Web: winet.com.ua[/alert]
Останнє редагування 20 січня 2017, 22:57
0
репостів
0
репостів