Розділ Бізнес

На автодорогах Шепетівського району розпочали ліквідацію вибоїн

Автор 21 березня 2023, 10:24

Підвищення показників температурних режимів дозволило розпочати роботи з ліквідації аварійної ямковості на автошляхах державного значення Хмельницької області гарячими асфальтобетонними сумішами. Зокрема, ремонт доріг проводять і на Шепетівщині.

"Перш за все, підрядні шляхові організації працюють на маршрутах з високою інтенсивністю руху. Роботи проводяться виключно на ділянках, де в минулі роки не було здійснено масштабних ремонтно-відновлювальних робіт." - зазначили у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

На фото - робота ремонтних бригад на Шепетівщині, зокрема на автошляхах:

  • Н -25 Городище - Рівне - Старокостянтинів
  • Р-49 Васьковичі - Шепетівка

"Ліквідація вибоїн здійснюється в межах експлуатаційного утримання автомобільних доріг державного значення. Усі капітальні проєкти - на паузі до нашої Перемоги. Тому, під час воєнного стану, працюємо над забезпеченням безперебійного проїзду мережею автошляхів нашого краю, поки держава концентрує ресурси на відбудові прифронтових областей.

Зауважуємо, що одномоментно провести ліквідацію руйнувань покриття після зими технічно неможливо, а роботи виконуються відповідно до наявних асигнувань та доведених лімітів.
Закликаємо водіїв бути обачними у місцях проведення дорожньо-відновлювальних робіт, звертати увагу на попереджувальні знаки та дотримуватись Правил дорожнього руху."

За матеріалами Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області

Останнє редагування 21 березня 2023, 10:41
0
репостів
0
репостів