Розділ Бізнес

Конкурс перевізників відбувся без конкурсу, а два маршрути нікого не зацікавили

Автор 10 лютого 2022, 17:10

Відбулося засідання конкурсного комітету по визначенню перевізників пасажирів на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування міста Шепетівки. Об’єктами конкурсу стало 12 маршрутів.

На конкурс заяви було подано двома учасниками: ПП «Шепетівське АТП 16807» та ФОП Криворчук В.М. Останній відкликав заявку на участь, подану лише на один маршрут конкурсу, до його початку.

Було перевірено відповідність повноти наданих документів, зауважень не виникло. Не було зауважень до претендента ПП «Шепетівське АТП 16807» і від представників контролюючих органів, які входять до складу конкурсного комітету, зокрема Укртрансбезпеки, національної поліції і регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Хмельницькій області.

1644504297428

За відсутності конкуретної складової, а також за рішенням засідання конкурсного комітету було рекомендовано організатору перевезень – виконавчому комітету Шепетівської міської ради укласти з переможцем конкурсу — ПП «Шепетівське АТП 16807» договори про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах.

Конкурс на маршрути №2 та №4 не відбувся в зв’язку із відсутністю заяв претендентів.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 10 лютого 2022, 17:31
0
репостів
0
репостів